så länge jag lever dricker jag ur djävulens skål så länge mitt hjärta slår



Grannens katt sov över hos mig inatt. Hon bet mig tre gånger i stortån helt utan anledning (?). Kanske är det hennes hormoner som är vilda nu när hon är preggo. Eller är det ett normalt beteende?

och så har jag både tappat bort min lägenhetsnyckel till bondeland och sitter på en stor skuld till biblioteket. Känns inte helt okej.

KIDS

JAG OCH MILL HAR FÅTT EN LÄGENHET NU!! På hornstullstrandsgatan (undrar om det blev rätt nu, säkert inte, men men!). Vi får flytta in den FÖRSTA JUNI. Vi KANSKE har en BALKONG och vi KANSKE har utsikt mot VATTNET, eller en GÅRD MED FINA TRÄD (eller en parkering).
Till Mill: WOHO KANALEF!!!!!!!!!!!!
Har lagat vild mat i ren glädje och spillt ner hela min mössa (har ju inga grytlappar).

Ljuvt!


dina händer är fulla av blommor dina ögon är fulla av liv


"Det är kuligast att skapa människorna"



Min chef har en dotter som är åtta år och som har världens varmaste hjärta. Hon heter Linnéa och hon drar sitt tunna pekfinger längs med hennes pappas ådror på underarmen och säger tack för att du finns. Tack för att du finns. Och vid middagsbordet säger hon att hon har så mycket leksaker, att hon inte behöver något mer och hon älskar att spela The Sims. Hennes favoritgubbe är en tjej som tar hand om alla gamla människor som kommer hem till henne samtidigt som hon tar hand om barn som ingen vill ha. Linnéas lillasyster är ett yrväder med rosa prinsessklänning. Hon hoppar allt vad hon kan i sin pappas säng och sedan ställer hon sig bredvid mig och säger; Moa, känn hur hårt mitt hjärta slår. Känn här.


hon sa håll detta medan jag brinner


den som dör får se

Råttbebisarna är döda. Komjölken tog livet av dem. ÅH NEJ. FÖRLÅT. Säger till mig själv att hade det inte varit dödsmjölken hade det varit anticimex med giftdosor. Det här är så sorgligt.


Lev som en gris dö som en hund



Det pågår dramatik i bondeland. Den döda platta råttan jag hittade under ”järnmattan”  kan ha varit en sjubarnsmorsa. Tragik! Så för att sona för mina synder (dvs att det troligen var jag som råkade köra över henne (råttmamman) med traktorn) har jag nu gjort ett litet bo för dessa sju bebisar och tagit upp dem till min lägenhet. Jag matar dem med varm komjölk genom en liten spruta och sedan spelar jag Bright Eyes för extra välmående. Jag betvivlar dock att min heroiska insats kommer lyckas. Men om man bortser från omständigheterna, att deras mamma är död och att de befinner sig i själva mördarens händer, verkar de glada. Fortsättning följer.


I carry you down the stairs


Oh, I believe in yesterday

Är nu i bondeland efter att ha kört en stor jeep-bil i dödsmörker. Tre saker som är skit med att köra bil i mörker:

1. Trots att man använder helljus så ser man ändå inte långt fram på vägen.  Detta är ett problem eftersom:

2. Det alltid på ett visst ställe brukar stå femton renar mitt i körbanan och slicka på vägen.

3. Folk glömmer/jävlas genom att inte stänga av helljuset. Detta är inte okej eftersom man blir bländad/halvblind och tror att man ska köra av vägen/köra in i  bilen man möter/köra in i en ”osynlig” ren.


Ingen lämnas kvar vi hämtar dig bakom fiendens linjer


Idag har jag jobbat hela dagen samt insett att min humor blivit så morbid på sista tiden. Jag skrattade nämligen högt när jag såg en platt råtta ligga under "järnmattan" som vi brukar köra traktor över. 
Ikväll ska jag vara med min fina Tevil och vi ska mysa till fina filmer och hoppa till Kids. Sist vi hoppade till Kids ( i trettiominuter) hade båda så mycket träningsvärk att det ej gick att gå i trappor efteråt. Faktum var att vi haltade i tre dagar. Ljuva tider minst sagt.


Are we digital nowadays

Rapparen Sophia från lilla melodifestivalen är väl bland det mest fantastiska jag skådat.

Och vad ska jag göra när kvällen är min topp för jag kan inte sova utan min hiphop
jag är inget barn som ska sova klockan nio jag är rapparen Sophia YO YO YO

jag nästan sköljdes mot dig



Jag frågar alltid "vad tänker du på?" och efteråt undrar jag alltid varför jag frågat. Till vissa. Som om man skulle få veta på riktigt eller som att man själv skulle berätta. Nej. Jag städar mitt kylskåp och hittar längst in en djuptallrik innehållande fem ihoptorkade makaroner. Varför har jag sparat FEM makaroner i en djuptallrik?!!

Allting känns lite såhär;
" Vi måste ha tålamod med Sverige. Året är 2010 och mattidningarna har fortfarande banantårta på omslaget"

och hur bra är inte den sakrala musiken. Som guld. Kom gör mig lugn.


Back to the rhythm and back to the beat of the radio



Denna helg har varit den bästa jävla helg på länge. Jag och Mill har utövat samboskap och det är som alltid fantastiskt. Vi lagar mat samtidigt som vi skriker med till Bright Eyes, vi dansar genom hela huset och skriker sjunger går på bio och jag har min nyinköpta enorma vansinniga rosett. Vi sover under fleecefilten med rosor på. Köper presenter på stan och dricker take a way-kaffe. Snart är det vår och det rusar i kroppen. Asfalten är framme.  
---

You're the yellow bird that I've been waiting for


and I fell asleep with you still talking to me you said you weren't afraid to die




Lucy in the sky with diamonds





Jag och Per äter pizza. När jag kommer hem bjuder jag grannens katt på en köttbulle. Sedan lyssnar vi på Beatles. Fan vad jag tjatar om Beatles. Vad har hänt. 


Will you ever return



Igår: jag fyndar en klänning och en skjorta på kupan. Sedan kommer Richard och vi bakar chokladbollar som blir absolut bra trots att de ser totalt vansinniga ut.



Idag: Är i bondeland där det bara snöar och snöar. Har lunchrast just nu och precis ätit de skabbigaste nudlarna någonsin. Köp aldrig icas nudlar!!!!! Och ikväll kommer Maja på besök. Vi ska förtära popcorn och mysa.

Dagens sjukt bra låt: Antony and the Johnsons - Twilight

Daylight licked me into shape

Jag rädslas fortfarande för samma situationer men skillnaderna är enorma. Det är otäckt men inte farligt längre. Hur det var så kallt men egentligen endast så oändligt varmt. varmt, varmt.



fifty women knocking on my door



So don't leave me here with only mirrors watching me
This house, it holds nothing but the memories
And the moon, it leaves silver but never sleep
And then the silver turns to gray
Oh stay with me, Arienette
Until the wolves are away

-
Beatles - Everybody's Trying To Be My Baby
Bright Eyes - Arienette
Bon Iver - Skinny Love


solen glaciären konduktören

Bra saker med att jobba helg: Man kan äta chips till middag med gott samvete, man förtjänar ju det.

och "Flume" med Bon Iver är så himla himla bra.


Andningshålet i staden


cause I'm going to strawberry fields

Härjar som vanligt i ladugården i veckan och helgen. Dricker kopiösa mängder kaffe, skrapar skit och pussar på korna. I fikarummet ligger min ELLE-tidning bredvid lantbrukstidningarna och i omklädningsrummet spelar jag Beatles. Ikväll ska jag läsa Illusionisten (som tagit hundra miljoner år att läsa eftersom början var så jävla trög, men nu är den ingenting annat än guld fantastisk fabulös) och dricka ett halvskabbigt grönt te från Ica samt äta apelsiner.


if you promise to stay conscoius,I will try and do the same

På vägen hem från stan går en kvinna med mörkt hår och mörka ögon förbi mig, hon ler lite svagt, väldigt snällt väldigt mjukt. När hon är ungefär femtio meter framför mig sträcker hon båda armarna rakt ut, som om hon försökte flyga. En man cyklar ner för backen med ett stort leende.



I will be pure
No, no, I know I will be pure
Like snow, like gold
Like snow, like gold


RSS 2.0